Voit nyt ostaa tokenoituja Tesla-osakkeita Bittrexiltä

Käyttäjät voivat nyt käydä kauppaa Teslan, Applen, Googlen ja muiden osakkeilla suositulla Bermuda-pohjaisella salauspörssillä.

Salausvaihto Bittrex ilmoitti, että se listaa tokenoidut osakkeet alustalleen yhteistyössä DigitalAssets.AG: n kanssa Decryptin kanssa jaetun julkaisun mukaan. Muutos antaa kauppiaille ja sijoittajille mahdollisuuden sijoittaa Yhdysvaltain pörssiyhtiöihin maksamatta lisämaksuja tai käyttämättä perinteisen välityspalvelun palveluja.

Tokenisoidut osakkeet ovat uuden ikäinen johdannaistuote, joka edustaa perinteisiä arvopapereita, erityisesti osakkeita julkisesti noteeratuissa yrityksissä, joilla käydään kauppaa säännellyillä pörsseillä. Tällaista Bitcoin Bank tuotetta ei ollut saatavilla aikaisemmin, mutta digitaalisen tunnuksen arvon edustaminen on edistänyt tietä eteenpäin.

“Blockchain-tekniikalla on potentiaalia laajentaa radikaalisti rahoituspalvelujen saatavuutta, ja Bittrex Global on erittäin ylpeä voidessaan tarjota ihmisille portaalin, jolla he voivat rakentaa pääomansa ja yksityisen varallisuutensa tavalla, jota ei voinut kuvitella vuosikymmen sitten”, sanoi Bittrexin toimitusjohtaja Tom Albright lausunto.

Julkaisun mukaan Bittrexille tarjotaan yli 12 suosittua osaketta, mukaan lukien Tesla, Google, Facebook ja SPY, pörssinoteerattu rahasto, joka koostuu 500 parhaasta yhdysvaltalaisesta yrityksestä. Voit ostaa osakkeita Yhdysvaltain dollareilla, Tetherillä tai

Bitcoinilla, ja niitä tarjotaan ympäri vuorokauden.

Steem-yhteisö aloitti oikeusjutun Bittrexiä vastaan

Steem-yhteisön tärkeimmät jäsenet ovat käynnistäneet oikeusjutun salakirjoitusta Bittrexiä vastaan ​​- joka sai yllättäen yli 5 miljoonaa dollaria kryptovaluuttaa, jonka Steem-yhteisö väitti …

Samoin kuin salamarkkinat toimivat – käyttäjät voivat ostaa murto-osan kryptovaluutasta – uusi tuote antaa asiakkaille mahdollisuuden ostaa murto-osan (jopa 10 dollaria) merkinnöistä. Pörssin mukaan markkinoiden likviditeetti – tai ostajien ja myyjien lukumäärä, joka kävi kauppaa omaisuuserällä tiettynä ajankohtana – voi vaihdella vuorokaudenajasta riippuen.

Tokenoidut osakkeet saavat arvonsa Saksassa toimivan valvojan CM-Equityn osakkeista. Ne eivät kuitenkaan ole alun perin vaihdettavissa todelliseen osakkeeseen, mutta tuleva päivitys voi muuttaa sitä.

Miehestä, joka merkitsi itsensä Ethereumissa, tulee tekoälyn syvä väärennös

Alex Masmej, ranskalainen 23-vuotias, joka viime kuussa myi 20 000 dollarin arvosta osakkeita itsessään merkkikaupan kautta omalle kryptovaluutalleen, $ ALEX, on asettanut itsensä myyntiin tekoälyn tuottavaksi …

Samaan aikaan Bittrex kertoi aikovansa lisätä merkkituotetarjontaansa ja sisällyttää lähitulevaisuudessa lisää rahoitustuotteita, kuten ETF: itä, indeksejä ja muita omaisuusluokkia.

Perinteisiä osakkeita (muun muassa) edustavien rahakkeiden antaminen on ollut kauan etsitty kertomus salauspiirien keskuudessa. Mutta tämä vuosi täyttää tuon aukon, kun Bittrex liittyy FTX- ja Bitfinex-salauspörsseihin, jotka myös julkaisivat omat tokenoidut osakkeet ja indeksituotteet aiemmin vuonna 2020.

By admin