Bitcoin skubber forbi en vigtig $ 11.000 modstand og tager sigte på højere højder.

Vigtigste takeaways

  • Bitcoin har krydset $ 11.100 modstandsindstilling seværdigheder til $ 13.800.
  • Antallet af Bitcoin-adresser, der ikke er nul, skabte en ny all-time high (ATH) med over 31,5 millioner adresser.
  • On-chain og udvekslingsaktivitet for Bitcoin indikerer også yderligere opadgående.

Bitcoins pris er sprunget forbi $ 11.000 med en stigning på 6,53% i de sidste tre dage som forventning om endnu en tyrkørsel. Flytningen kommer med det amerikanske valg kun 23 dage væk.

Bitcoins tekniske breakout

Siden begyndelsen af ​​denne måned har BTC’s pris stødt på to store chok med juridiske anklager mod BitMEX og kløften mellem den amerikanske præsident Donald Trump og Federal Reserve om mere monetær stimulans.

Ikke desto mindre holdt modstandsdygtige købere prisen over support og tog antydningen fra Square’s køb af $ 50 millioner BTC som en mere pålidelig katalysator.

Den øverste kryptopris brød forbi modstand fra september månedens højeste på $ 11.200 og er nu målrettet mod den symmetriske trekantsudbrud på $ 13.800.

På ugentlig skala har BTC-prisen dog mødt den parallelle modstand på $ 11.550. Relativt styrkeindeks (RSI) -indikatoren er kommet ind i det overkøbte område, hvilket tyder på, at en korrektion muligvis snart skal betales.

RSI-indikatoren måler stigningen eller faldet i prisen på et aktiv og hjælper investorer med at identificere, om symbolet er i den overkøbte, neutrale og oversolgte region fra top til bund.

RSI-værdier ligger mellem 0-100, hvor niveauer over 70 betragtes som overkøbte og under 30 som oversolgte. Imidlertid har BTC under tyrmarkeder været kendt for at strække RSIs bullish grænser op til 90. På en daglig skala er RSI på 63 med mere plads til opad.

Nathan Bachelor, den ledende Bitcoin-analytiker for Crypto Briefings interne forskningsfløj, SIMETRI, uddybede BTC’s adfærd:

”Efter uges tålmodigt ventende slag slog Bitcoin endelig igennem barrieren på $ 11.100. Vi besluttede at bogføre overskud på denne handel til $ 11.340 i dag, da breakout ikke nåede vores oprindelige mål på $ 11.685. Vi bankede dog et sundt 10,31% afkast for vores abonnenter på lidt over tre uger og fangede tilbagetrækningen i slutningen af ​​september næsten perfekt. En anden grund til, at vi ønsker at gå fladt i øjeblikket, er at forberede os på vores næste store handel, der kan komme så snart mandag. ”

Bull Market-følelser

Antallet af Bitcoin-adresser, der ikke er nul, fortsætter med at nå nye højder næsten hver anden dag. I øjeblikket er der over 31,5 millioner adresser, der indeholder en vis mængde BTC i dem.

Bitcoin-saldoen på børser fortsætter med at falde og når paritet med niveauerne fra oktober 2019. Dette er et bullish signal for markedet. Den førende analytiker Willy Woo tweetede:

“Når mønter på spotbørser falder, er det et tegn på, at nye købere kommer ind for at skaffe mønter væk fra markederne og flytter dem til kølerum HODL, vi ser nye HODLere lige nu.”

Bitcoins stærke genopretning efter COVID-19-chokket i marts, halveringsbegivenheden i maj og usikkerheden før det amerikanske valg har alle forynget markedets bullish stemninger.

By admin